Farsan uppfostrade mig och mina två bröder på en strikt diet av husmanskost (och nyhusman, dvs typ spagetti och köttfärsås) och julbordet dignade alltid av revbensspjäll, brysselkål, hemmagjorda rödkåls och rödbetssallader samt fem olika sorters sill
) och hittar gärna på alternativa maträtter till julbordet. Jag är ganska trött på julmat (eftersom jag har kommit upp i den åldern att jag tycker att det är jul jämt
Veckans, ja kanske hela terminens höjdpunkt, gick av stapeln idag - nämligen det årliga julbordet. Det sporrar till att redan nu fundera över nästa års julbord, vad vi till nästa år kan lägga till över saker vi lagar själva och om vi kan hitta någon nytt att addera till julbordet
Ikväll ska jag på julbord på Swea Hof. Ser framemot det lilla juliga äventyret i solskenet. Ingen snö men däremot en massa regn igår och idag skiner solen mera höst här Göteborg än vinter
Jag hoppas att alla har haft en riktigt bra jul. Här kommer större delen av vårat julbord i bilder. Imorgon är det dax för fotbollscup och klockan kommer att ringa alldeles för tidigt på morgonen
Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga in din egna sill. Grunden till inlagd sill är en lag kokt på ättika, socker och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.