Juldoftande färsbiffar med klyftpotatis och rödkålssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram nötfärs
  • 1 dl mjölk
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 st ägg
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 2 krm kryddpeppar
  • 2 krm kryddnejlika, malen
  • 2 krm kanel
  • 2 krm ingefära, malen
  • 1 olivolja och smör
  • 1000 gram potatis(ar) , 800-1000 g
  • 1 olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 300 gram rödkål
  • 1 st äpple(n), gröna
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.