Jag åt min som frukost men den passar lika bra till mellanmål. Jag gör inte så ofta chiapudding utan använder mina chiafrön till att strö över gröten/yoghurten men den här var helt grymt god
Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Visst är det fantastiskt när man kan äta samma sak till frukost, mellanmål och dessert. Den här frukost-mellanmåls-desserten är både nyttig och god, dessutom kan du variera den med olika bär så den behöver inte smaka likadant varje gång
17 Dec. 17. 40. Twitter. Facebook. Julig sallad. 1kommentarer. Nu på vintern blir det mycket soppor och grytor, men ibland kan det vara gott med lite variation
Situationen uppstår lätt eftersom man ofta missar att planera in mellanmål. Man fokuserar på att fixa lunch och middag, man kanske har ambitionen att ha middagen klar så tidigt att mellanmål inte ska behövas
En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. En betydligt billigare variant som du kan variera i det oändliga vad gäller smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.