Nu till dagens julrecept. Sista jobb dagen idag, nu är jag ledig i nästan två veckor. Idag har jag gått runt och ojat mig hela dagen, körde ett riktigt tungt pass med min vän Malin igår och idag är träningsvärken brutal
. Mildas julkokbok finns gratis på nätet. Du kan beställa hem den som jag gjorde förra året eller skriva ut den från nätet, eller bläddra i den på skärmen
Om jag fick välja en enda sak som bara måste finnas på julbordet, så är det just Janssons frestelse. Och den ska vara gjord på fast potatis, rikligt med ansjovis och gul lök
Börjar ni få några julkänslor än. Jag börjar nog komma in i det lite ändå. ) Imorgon är sista jobbdagen för mig på nästan 2 veckor och många av mina kunder har redan sagt God Jul och Gott Nytt År
Blanda margarin, porter och svagdricka och låt blandningen bli fingervarm, 37°C. Smula sönder jästen i degbunken och häll över den ljumma vätskan och rör om så att jästen löser sig
Det känns som att hela bakbloggsvärlden på internet just nu svämmar över av mumsiga julrecept. I min värld handlar det fortfarande om att återvända från årets mest långdragna sjukstuga hemma, men veckorna går och snart är det första advent
Här hittar du alla våra julrecept. Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Instruktioner. Smält kokosoljan på låg värme, den ska inte bli varm bara flytande
Alla mina mjölkfria julrecept hittar du här. Med 49 dagar kvar till julafton så tycker jag att vi drar igång lite julbakning med en pepparkaksbiskvi, eller vad säger ni
I boken finns ett helt kapitel med bara julrecept. Köp boken med alla glutenfria julrecept nu till det egna julbaket eller ge bort den i julklapp till någon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.