Jumboräkormed stor smak Medelhavets stora räkor har en riktigt läcker smak. Smaken går inte att jämföra med Grönlandsräkor, den ligger mer åt havskräftor
Hacka äggen och blanda med crème fraiche. Blanda i gräslöken och smaksätt med lite senap. Dekorera med räkor, tomat, gurka och/eller dillvippa Grön sparris
Hacka rödlöken och blanda med avokadon. Lägg ihop med avokadon och rödlöken. Krydda med citronsaften (både för smaken och för att avokaden inte ska bli brun) och dillen
Till förrätt stekt havsabborre och jumboräkor. God morgon alla, här skiner solen och jag har just ätit en god frukost med LCHF-ostfrallor och druckit kaffe med grädde
Sushi med ris och jumboräkor. Blanda vinägern med salt och socker och rörtilsl det har lösts upp. Blanda det i riset och arbeta in det i risetflera minuter med en träslev
Jag använde jumboräkor, tycker dom passar bra i matlagning. Blanda i créme fraiche, krossade tomater, tomatpuré och buljongtärningen, koka i några minuter och smaksätt med kryddorna
Julia Child, vinaigrette, kanske med örter, schalottenlök och kapris som då blir en Sauce Ravigote. Vad jag däremot håller mig ifrån är sparris på burk som har väldigt lite gemensamt med den färska råvaran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.