Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Nu får ni ha en skön kväll, solen lyser här men det blåser kallt…. När jag lagar fisk så tänker jag att nu skall jag skärpa mig och laga fisk lite oftare, men nu blev det i alla fall en krämig lax i form
Näringsvärde för hela satsen. Ha i alla blöta ingredienser och knåda ihop allt med händerna. Inspireras jag av godheten som finns i världen mitt i alla hemskheter
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid denna tiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka. Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss
Gräv ur allt ”smör” ur skalet och skär sedan med en vass kniv efter linjen på undersidan av kroppen. Ta ur allt kött, även det som sitter i kamrarna bakom gälarna
Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort. Eftersom vi har haft fullt upp hela dagen så har jag inte hunnit tänka allt för mycket på att jag ska börja jobba imorgon
Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug inte riktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Men nuär den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.