Ienburk eller karaff, varva grönsak med smaksättare och häll sedan på lagen. Enmysigaktivitet att hålla på med dessa regniga sommardagar är att göra inläggningar
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgångtill allt, ta de du har. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika. 1 msk lavendel. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika. 1 msk lavendel
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgångtill allt, ta de du har. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika. 1 msk lavendel. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika. 1 msk lavendel
) Det här bliren lagom litenburk eller en skål till kanske våfflor. Ibland behöver jag lite hallonsylt tillen tårta eller några kakor och då är det bra att koka enliten sats som är lagom, vi äter inte så mycket sylt
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Sila av vätskan ner ienburk, tryck med en slev (passera) så att all vätska släpper från rabarberna och iburken har du nu dinrabarbersirap som håller ett par veckor ikylen
Dock hade vien Elsa som skulle cykla på sintrehjuling mest hela tiden, så vifick äta i omgångar. Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.