Rör ihop alla ingredienser till glasyren och bred över den avsvalnade kakan. Garnera med. Blanda havregryn, dinkelsikt, kakao och bakpulver och rör ner
och tillsätt dem i smeten växelvis med mjölken och smöret. Bred glasyren på kakan. Bakade kärleksmums idag, så gott och går fort och lätt att göra, dessutom blir det många, perfekta att frysa in
Och så har jag gett chokladglasyren lite syrlig brytning med hjälp av citron. I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem
Alla torra ingredienser och smörmjölken blandas med äggsockret. Stå där och bakat kärleksmums till sista punkten och inse att här finns ingen kokos hemma
Idag blev det en lite annorlunda variant med färskost i glasyren och jag bakade den utan kaffe som man annars brukar ha i just denna mjuka kaka Här hittar ni kärleksmums ( mockarutor ) med kaffe i glasyren >>
Jag (Karin) har ett heltidsjobb vid sidan av Pampas Deli, eller jag kanske jobbar med Pampas Deli på min fritid… ja, vilket som så turas vi kollegor om att ta med fredagsfika och nu var det min tur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.