och tillsätt dem i smeten växelvis med mjölken och smöret. Bakade kärleksmums idag, så gott och går fort och lätt att göra, dessutom blir det många, perfekta att frysa in
Nämligen med vit choklad och det var smaskens kan jag lova. Testade en ny variant på kärleksmums. Häll smeten i en långpanna kläd med bakpapper, ca 25×35 cm
I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. Och så har jag gett chokladglasyren lite syrlig brytning med hjälp av citron
Alla torra ingredienser och smörmjölken blandas med äggsockret. Stå där och bakat kärleksmums till sista punkten och inse att här finns ingen kokos hemma
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna medsmörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämenmed citron när jag bakar tårta. Det var över ett år sedan jag testade det och sen dess har det hängt med
Idag blev det en lite annorlunda variant med färskost i glasyren och jag bakade den utan kaffe som man annars brukar ha i just denna mjuka kaka Här hittar ni kärleksmums ( mockarutor ) med kaffe i glasyren >>
Jag (Karin) har ett heltidsjobb vid sidan av Pampas Deli, eller jag kanske jobbar med Pampas Deli på min fritid… ja, vilket som så turas vi kollegor om att ta med fredagsfika och nu var det min tur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.