Strimla vitkål. Idag var jag och skaffade nytt träningskort på SATS, får se om det går bättre nu, men det är för mörkt & kallt ute å jogga och mitt motionsband är liksom inte samma sak nu när man väl börjat jogga utomhus
Kvällens middag blev en köttfärswok med nudlar. Jag har varit på utbildningsresa några dagar i Åre och det var rätt skönt att kliva av nattåget och vara hemma igen
Strimla vitkålen tunt. Tillsätt vitkål och morötter, låt dem mjukna en aning. 200 g vitkål. 4 port ris 200 g vitkål 1 paprika 2 morötter 2 cm ingefära 1 chilifrukt 1-2 msk rapsolja 200 g nötfärs (alt quornfärs/linser för helt vegetarisk rätt) 3 klyftor vitlök 1 msk soja sambal oelek nudlar
Jag kommer här dragandes med kål. Denna gång är det savoykål som jag använt, som för mig är en ganska ny bekanskap, men som gärna får vara återkommande i mitt kök
1 kg KålVitkål, rödkål, spetskål, savoykål eller någon annan kål som är ganska så fast. 1 kg KålVitkål, rödkål, spetskål, savoykål eller någon annan kål som är ganska så fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.