KÅLPUDDING
hallongrottans
hallongrottans
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 31 En klassiker på tallriken denna torsdag och det tillsammans med en höstfavorit
  • 1 st litet vitkålshuvud
  • .400-500 g nötfärs
  • 1 st gullök
  • 3 msk ströbröd
  • 0-5 dl vatten
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl köttbuljong
  • 1/2 dl grädde
  • 2 tsk soja
  • Svartpeppar
  • 1 msk gele (kan uteslutas) Gör såhär: Smält smöret i en kastrull, blanda ner mjölet under omrörning. Tillsätt buljongen och låt sedan koka i 3-5 minuter Tillsätt soja och grädde, smaka av med svartpeppar. Rör eventuellt ner en klick gelé om du önskar. Servera tillsammans med kålpuddingen och kok potatis.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.