Imorse klev jag upp och drack en proteinshake innan jag knallade över bron till gymmet för ett tidigt (nåja, tidigt för att vara söndag) pass ashtangayoga
Hej på er. Äntligen har jag fått till en uppdatering. DReceptet idag är absolut ingen "nyhet", ni har säkert sett det på många andra bloggar och i tidningar
Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv
Hej. Så skönt att denna måndag snart är slut, blev sen till jobbet idag på morgon dels för att jag av väldigt oklar anledning fick näsblod precis innan jag skulle gå ut genom dörren och del sen när jag väl kom iväg fastnade jag i bilköer på grund av en trafikolycka
Langos. Jag glömmer fortfarande att ta bild på ungefär hälften av det jag lagar eller bakar och de gånger jag kommer ihåg blir det halvsuddiga mobilbilder men det kanske är bättre än ingenting
En dag i trötthetens tecken börjar lida mot sitt slut. Vi landade hemma i Luleå kring halv fyra i morse, när vi väl kom hem var jag så te-sugen så jag var tvungen ta en kopp innan jag gick o la mig
Idag ska jag och slåss på affären med alla andra som handlar midsommarmat. Fördelen idag är att jag har scanner och slipper (mest troligt) stå i en lååång kö
Nu har turen kommit till maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna. Vi har nog aldrig ätit så varierat på någon resa tidigare, så många olika smaker och så många olika varianter på rätter
Det händer att vi får bakbeställningar från kollegorna på jobbet. Till dotterns stora förtjusning. Hon brukar säga att hon skulle kunna sälja kakor på mitt jobb, men konstaterar i nästa andetag att "det nog skulle bli väldigt långa köer då" och att "alla nog skulle komma försent till sina möten" och att det därför "nog kanske inte är en så bra idé"
Jag är en smörgåsmänniska och älskar att variera innehållet. Tonfiksröra är en köar favorit. Igår orkade jag inte laga mat så det vart tonfiskröra i baugette
Granbergsdals hytta. Idag har jag varit i Granbergsdals hytta och avnjutit kolbullarmed stekt fläsk och lingon, samt – förstås – insupit den underbara atmosfären i denna Bergslagens pärla
Förra veckan var vi på skidsemester i Ramundberget (Härjedalen), och fick rejält med snö och inte så kallt som vi befarat, så det blev en riktigt härlig vecka
ibland när jag åker och handlar mat, så tar jag extra lång tid på mig och kikar på priser och alternativ på det jag tänkt köpa och så självklart strosar runt för att se vad för skojigt nytt som kommit in i butiken
Efter några härliga och soliga dagar, börjar ändå hösten krypa sig lite mer inpå oss. Därför tycker jag att det nu är ett perfekt tillfälle att lansera mitt femte e-Magasin som har just tema Höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.