Jag gillar salt kött så därför låter jag min ligga och dra över natten. Ett salt, mört kallskuret kött serverat på buffé, exotisk planka eller till varm, krämig potatisgratäng… Det är så förbenat gott alltså
Utan att köpa grillad kyckling eller steka på en köttbit vid sidan av. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt. Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag
Stek kantarellerna och löken i torr panna tills vätskan har försvunnit. För två personer. Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar
Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt för barnfamiljer, varför inte alla andra också. Lägg allt i en stor ugnsform som du smort lite, och blanda ihop
Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Önskar man mer kött kan man servera lite kallskuret till eller en härlig köttbit från grillen. Vad sägs om en rätt som funkar både för stranden ochför underbara sommarkvällar hemma
Gör det här före du steker köttet så du timar in när maten är varm. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.