Kött och fisk
Finlandssvensk i London
Finlandssvensk i London
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Köttfärsfyllning
  • ½ gul lök finhackad
  • 1 vitlöksklyfta finhackad
  • 2 matskedar smör eller olivolja
  • 600 g nötfärs
  • 1 matsked torkad oregano eller torkad basilika
  • 4 matskedar tomatpuré, röd pesto eller ajvar relish
  • 1 dl vatten
  • Pajbotten
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl sesamfrön
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 1 matsked fiberhusk
  • 1 tesked bakpulver
  • 1 kryddmått salt
  • 3 matskedar olivolja eller rapsolja
  • 1 ägg 1/2 dl vatten
  • Kesotäcke
  • 250 g keso
  • 200 g riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.