Med nötfärs blir köttbullarna lite torra och faller lättare isär. Jag tycker att resultatet blir bättre och saftigare när man använder blandfärs än när man gör köttbullar av nötfärs
Häll på grädde och balsamvinäger och låt puttra i cirka fem minuter på medelvärme. Stek brödskivorna tillsammans med olja tills de blir gyllene innan du toppar brödet med trattkantarellröran
Rullade och fina köttbullarmed smak av bland annat spenat ochpurjolök. Nyttiga och hälsosamma köttbullarmed innehåll av bland annat spenat som är näringsrik på järn, fibrer, mineraler och vitaminer
Skölj och klyfta rädisorna och grovhacka persiljan, blanda ned med paprikan ochlöken. Dela lökarna på hälften och pensla med olja och grilla dem tills de är mjuka, grovhacka sedan och blanda med paprikan
Blanda löken, grädden,sojan, potatisen och kryddorna innan färsen tillsätts. Häll grädde i samma panna som köttbullarna,häll i dom övriga ingredienserna och låt puttra någon minut
Hacka löken fint och stek mjuk i smör. Häll därefter ner alla ingredienser till gräddsåsen i stekpannan och låt koka ihop tillsammans medköttbullarna i tre minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.