Saftigaköttfärsbiffarikrämig sås med rödvin. Råstekt mandelpotatistill och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Börja med att blanda köttet, löksoppan och smetanan i en stor bunke. Tillägg ströbröd om du vill. Forma tillbiffari händerna och stek på ganska låg värme i stekpanna
Jag brukar passa på att köpa extra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs. Då fryser jag in färsen i fryspåsar som platta paket, så är det snabbt och lätt att tina färsen när den behövs
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.