Smält smör i en stekpanna och stek biffarna på medelvärme. Ta upp biffarna på en tallrik och tillsätt Knorrs brunsås i stekpannan (skölj ej ur emellan)
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. Jag brukar passa på att köpa extra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs
Smaka av med peppar och salt (salt brukar inte alltid behövas då buljongtärningen är salt i sig). Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1086 2 msk smör. 4 dl buljong (vatten + 1 kött- eller grönsaksbuljongtärning eller 1 1/2 msk konc fond)
Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostade rotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning. Ja,ja hursomhelst har dagen gått på halvfart med en skön promenad i vackert höstväder och fikafrämmande och nu snart middagslagning
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Gör ett rutmönster på biffarna med en stekspade. Smaka av med salt, peppar och soja. Servera såsen till biffarna med den stekta löken, kokt potatis, tomater och kokt broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.