Köttfärsbiffarmeddijon & bacon. Smaka därefter av med salt och peppar. Smetana hittades också, vilket är en rest från då jag gjorde blinier med löjrom för ett tag sedan
För någon vecka sedan åt vi den här lådan medugnsrostad brysselkål med bacon och lök. Jag är ganska "ny" på brysselkål och har inte lagat så jättemycket mat med det tidigare
Hetta upp en stekpanna med smör och olivolja och bryn biffarna runt om. Trägen vinner heter det, förra fredagen gjordes ett mindre lyckat försök med bearnaiesås som ni kanske minns
Häll upp i en skål, strö över flingsalt och klippt gräslök (alternativt finhackad rödlök). Idag serverade vi potatisen till vitlöks- och citronmarinerade lammkotletter med tzatziki tomat- och fetaostsallad samt grillad sparris
Häll upp i en skål, strö över flingsalt och klippt gräslök (alternativt finhackad rödlök). Idag serverade vi potatisen till vitlöks- och citronmarinerade lammkotletter med tzatziki tomat- och fetaostsallad samt grillad sparris
Ät som hamburgare med ett gott bröd och färska grönsaker eller ät som de är tillsammans med något gott tillbehör som stekta grönsaker eller kanske kokt potatis och en god fresh sallad
Bäst av allt i denna måltid blev alltså, förutom den förträffligt goda ugnsrostade potatisen med rabarer, Fontanas nya Gårdshalloumi av får- och getmjölk
Ibland står den som ensam rätt men oftast tillsammans med någon grön grönsak, t ex gröna bönor eller som på bilden ovan, med stekt sparris och rostad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.