Köttfärsbiffar med limesås och grönsaksbulgur
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk havrekli
  • 3/4 dl vatten
  • 200 g nötfärs
  • 1/2 gul lök, hackad
  • 1/2 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1/2 msk kalvfond, konc
  • 2 tsk matfett
  • 1 1/2 dl grov bulgur fullkorn
  • 3 dl vatten
  • 1 krm salt
  • 1 tsk olivolja
  • 1/2 orange paprika, tärnad
  • 1 dm purjolök, fint skivad
  • 1/2 liten grön squash, urkärnad och tärnad
  • 1 msk persilja, hackad
  • salt, svartpeppar
  • 8 små plommontomater
  • 1 dl matyoghurt
  • 1/2 lime, rivet skal
  • 1/2 msk honung
  • 1/2 msk sweet chilisås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.