Köttfärsgratänger har jag bjudit på förr vid flera tillfällen, men den här gången gjorde jag den lite annorlunda med hjälp av en smaksatt creème fraiche
Blanda keso, tacosalsa och smulad fetaost och lägg röran över köttfärsen. Färdistekt tacokryddad köttfärs, ca 500 gTacosalsa/sås, organic, ca halva burkenKeso naturell, halva burken, det blir ca 125 g1 aubergini 100-150 g fetaostsalt och kryddor efter smakSå här gör Du. 100-150 g fetaost
Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Köttfärsgratäng. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.