Smaka av och krydda med mer salt och peppar om du vill. Blanda i köttfärs och mosa runt med händerna. Lägg i köttbullarna och sänk plattan till medelvärme
Köttfärslimpamedkantarellsås, serverad med potatismos varm morotssallad och rårörda lingon. Det som är bra medköttfärslimpa är att man kan variera smaken, denna gång knaperstekte jag sidfläsk och blandade ner i färsen
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Har ni testa göra köttfärslimpamed en påse löksoppa (pulver) i. En lite miss gjorde jag dock genom att blanda ner all soppa åt gången och köttfärslimpan blev då lite lös i konsistensen
Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme. Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.