Köttfärslimpa med svamp och rödbeta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 st gul lök
  • 0.5 l kantareller
  • smör
  • 2 tsk torkad timjan
  • 0.5 dl ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl rödbeta
  • 1 st ägg
  • 1.5 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 500 g viltfärs
  • 2 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 8 st potatis
  • 2 st rödlökar
  • 2 dl vatten
  • 1 msk viltfond
  • 1 msk torkad timjan
  • flingsalt
  • gelé
  • gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.