Köttfärspaj med fetaost och soltorkade tomater
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl havrekli
  • 100 g smör
  • 3 msk vatten
  • 350 g nötfärs
  • 1 msk smör
  • 2 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 tsk pizzakrydda, Santa Maria
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 1/2 purjolök, skivad
  • 1/2 röd spansk peppar, urkärnad och finhackad
  • 100 g äkta grekisk fetaost, tärnad
  • 10 soltorkade tomater (ätfärdiga), strimlade
  • 15 svarta oliver
  • 4 ägg
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.