Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Servera den smördegsinbakade kycklingen med gratängen, såsen och en fräsch grönsallad
Tillaga mitt i ugnen i ca 40-50 minuter. Förra lördagens mellomeny, inbakad fläskfilé, ugnsbakade potatishalvor penslade med vitlöksolja och champinjonsås
Vi dammar av en gammal 70-talklassiker som inte är att förakta. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé
Följ anvisningen på smördegs-förpackningen och låt den vila i ca 10 minuter i rumsvärme. Grädda paketen på galler med smörpapper i ca 15-20 minuter beroende på ugnen
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Köttfärsrulle. 4-6 port. -Mama Skogly ♥ 4-6 port. Det här blev ju bara huuuur gott som helst. Har man färdig köttfärssås i frysen så går det här på ett litet kick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.