Stek köttfärsen i stekpannan med en klick smör. Stek upp i stekpannan med köttfärsen. 200 g lätt crème fraiche medparmesan och vitlök. 200 g lätt crème fraiche medparmesan och vitlök
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssåsmed en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka. Låt fräsa med de andra. med någon minut. I med tomatkross, oregano, timjan, lagerblad i pannan
Igår eftermiddag gjorde jag en galet god köttfärsrätt som skiljer sig från den vanliga köttfärssåsen och som med fördel serveras direkt ur pannan och med ett gott bröd istället för pasta
Pasta medköttfärssås. Dryga ut med mera morötter, paprika eller annan grönsak. Smaka av köttfärssåsenmed salt och svartpeppar och eventuellt mera kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.