Köttfärssoppa med mjukt bröd och fetaostkräm
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 200 g Potatis Fast
  • 1 msk Olivolja
  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 2 tsk Spiskummin
  • 2 tsk Paprikakrydda
  • 1 tsk Oregano - torkad
  • 2 msk Tomatpuré
  • 1 msk Balsamvinäger
  • 400 g Passerade Tomater
  • 3 msk Köttbuljong
  • 1 msk Tomatketchup
  • 1 L Vatten
  • 2 msk Basilika - fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 300 g Baguette Mini
  • 50 g Fetaost
  • 1.5 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.