Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg ochapelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Forma till toppar och grädda mitt i ugnen 10–15 min. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
Tycker det är så himla kul att baka småkakor och dessa klassiska kokostopparna valde jag att smaksätta med lite apelsinoch garnera medmörk choklad för att få fram lite mer smak
Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Riv den vita chokladen i en bunke, värm gräddenoch limecezt i en kastrull så den nästan kokar. Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. I med resterande ingredienser en och en och rör så det blir en jämn smet
Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel ochapelsin cest, rör till en jämn smet. Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaftoch florsocker
Print Fikon- och valnötsbollar medmörk choklad. Dessa dagar då man bara vill ut, dra iväg till stranden, badhuset, på utflykt osv är det smidigt om man har laddat skafferi, kyl och frys hemma med diverse picknickmat som är lätt att plocka med sig
Den här bakade jag i torsdags, som rubriken lyder alltså en mörk chokladtårta som jag sedan spritsat vispad grädde på och lagt en hög med blandade bär i mitten
Ingen grädde, inget smör, inget raffinerat socker. Chokladen i sin tur är mörk, och vi vet ju vid detta laget hur många fördelar det finns medmörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.