och efter några minuter har du goda kakor. Perfekt attdekorera efterrättsmousse eller glass med. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Ät dem sen som de är eller gör en fyllning och montera kakorna två och två. Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna
Men jag gillade att äta kakor. När jag läste boken "Den hemlige kocken" och liknande fakta så började jag dock fundera mer på vad mat- och kakor- innehåller
Låt kakorna torka över natten innan du fortsätter dekorera dom. Jag tänkte beskriva hur jag gör när jag dekorerar mina kakor (t ex vaniljkakor) med kristyr
Då passade jag på att baka. Funderade lite och det blev självklart dumle kakor och sylt kakor. Placera en Noblesseplatta på varje kaka så fort plåten tagits ut ur ugnen
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Dom är mycket enklare att göra än vad det ser ut och dom ser så proffsiga ut. Förra året och året innan var dessa kakor otroligt populära bland er läsare
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.