Kalasgod spätta i hummersås
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g spättafilé djupfryst eller färsk
  • 1 citron, saft efter smak
  • 1 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 krm citronpeppar
  • 2-3 msk smält margarin eller smör
  • Sås
  • 3 dl hummersoppa på burk
  • 3-5 dl vispgrädde
  • 1 msk hummerfond
  • Garnering
  • 1 burk eller en bunt färsk sparris
  • ¼ kg räkor med skal
  • Dillvippor
  • 800 g spättafilé djupfryst eller färsk 1 citron, saft efter smak 1 ägg 1 dl ströbröd 1 tsk salt 1 krm citronpeppar 2-3 msk smält margarin eller smör Sås 3 dl hummersoppa på burk 3-5 dl vispgrädde 1 msk hummerfond Garnering 1 burk eller en bunt färsk sparris ¼ kg räkor med skal Dillvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.