Stoppa fyllningen inuti kalkonen och bind ihop lårbenen. Gnid in kalkonen med den andra citronhalvan. Blanda smöret med kryddor och soja och pensla kalkonen runt om
Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre. Gnid in kalkonen med citronhalvan. Blanda smöret med salt, peppar och soja samt pensla kalkonen runt om
Kalkonen. Fyll KalkonenPenslakalkonen med soja, hönsbuljong/fond. Ta ut den och pensla lite då och då med kycklingfond samt ös över sky som kommer från kalkonen
Tillbehör till kalkonen. (Behåll äppelskrotten för att fylla kalkonen med senare). Tvätta kalkonen under rinnande kallt vatten och torka med hjälp av hushållspapper
Servera kalkonen tillsammans med ett vinbärsfyllt äpple och lite sås. Ugn 225 grader och grillvärme. Putsa under tiden kalkon-/kycklingfiléen och lägg dem i kokande buljong ca 15-20 minuter
Skölj kalkonen i kallt vatten både in- och utvändigt. Stoppa fyllningen inuti kalkonen. Bind kalkonen för att få jämnare fördelning av värmen och för att den inte ska ramla sönder
Kalkon omelett/paj. 21 Februari 2016 /. 09. 06 /. Alla inlägg. /. Permalink /. 5. Hej alla läsare. Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
Det ena leder till det andra. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärs och när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
KALKON CHASSEUR. Kalkonbröstet kryddas med vitlök och steks saftigt i ugnen. Med en sås av champinjoner och en skvätt vitt vin blir det en riktig kalasmiddag
Fredag. Sambon är på vift och lilleman somnade till slut. Jag har ätit rester från gårdagens Kalkon Tikka Masala och sitter nu med datorn i knät, Skavlan på TV och mumsar på hallonchoklad och dricker en folköl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.