Gör en röra med creme freich, fetaost, pepparmix, och vitlök efter behag och blanda runt. Hade tänkt kryddat dom med tacokrydda, men det hade jag inte hemma så fick bli annat som va supergott det med
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Baka av i 15 min på 200 grader med först lägger du ett ark bakplåtspapper i formen på fyller med torra ärter eller linser. Smula över fetaost och baka på 200 grader i ca 20 min. 150 g Fetaost
Vad ska man nu göra med all tid. Jag har i dessa använt ett naturellt proteinpulver för att få upp proteininnehållet i dem, röd paprika för att få lite sötma och sedan fetaost för att få lite sälta
Skala & finhacka löken. Vi bjöd på dessa smakrika bönbiffar, med spenat, paprika och fetaost. I lördags fick vi ett spontant besök av makens ena syster med respektive
(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Gnid in paprikadelarna med olivolja och lägg de med skalsidan nedåt på en oljad ugnsplåt. Lägg i tunt skivad eller smulad fetaost, myntablad, citronskal, resten av den skivade vitlöken, hackad timjan, pinjenötter och peppar
Salt & Svartpeppar. I helgen avslutade vi den vegetariska veckan med en härlig Shakshuka, en spännande rätt från Tunisien där man bakar in ägg i en smakrik tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.