Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt ikrispigasalladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
Skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Lägg kålen i en bunke och tillsättlimeskal- och saft, vinäger, honung, salt och vatten
Servera hamburgaren i ett salladsblad med guacemolen, skivad ost, tomater och saltgurka. Blanda ingrediensernai en mixer och kör till lagom slät konsistens
Blanda i hackad koriander och fyll salladsblad med färsblandningen. Ibland, särskilt när vädret inte kan bestämma sig för om det är indiansommar eller höst, kan jag bli sugen på något fräscht med rena smaker men ändå inte en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.