Matig sallad. Det här blir höstens första nyskrivna inlägg från långsemestern i Alanya. Haft lite krångel med uppkopplingen på vårt nya hotell, men nu verkar det fungera som det ska
Säsong för Granatäpplen Nu har vi kommit igång lite med matlagningen i det minimala hotellköket. Så här från början blir det rätt enkla rätter, men fulla av härliga smaker
Ingredienser 12 st skivor kalkonpastrami 500 g färskpotatis 2–3 msk rapsolja 100 g sockerärter salt 1 st salladshuvud, tex crispsallad eller romansallad 1 st grönt äpple 1 dl saltrostad blandning av frön och nötter (finns färdig i butik) ärtskott Pepparrotskräm
Väldigt lättlagad sallad som ni bör testa. Blåmögelosten gör verkligen sitt. Denna maträtt klingar gott på både julbord likväl som till lunchpicknick en varm sommardag
Kalkonsallad med morot- och zucchinistavar (1 port). Det har blivit dags för veckans salladsrecept. Jag äter en hel del sallad till lunch nu men ofta blir det liknande ingredienser några gånger per vecka så därför blir det inte nya recept varje dag
et tänker vi bjuda er på en mycket enkel men ack så mättande kalkonsallad. Torsdag 22 januari 2015. Trevliga torsdag på tapeten och därmed är veckans bästa kväll här
Bred ut salladen på ett stort fat eller i portionsskålar. Rulla kalkonskivorna och lägg dem ovanpå. Fördela de skivade tomaterna, rödlöken och äggen ovanpå
Skulle inte denna sallad tilltala er just denna dag kan vi även tipsa om vår kalkonsallad med bbq-dressing eller kycklingsalladen med currydressing som också är finfin mysmat
Skär kalkonbröstet i tunna skivor och ta bort eventuellt fett. Lägg valnötterna på ett grillgaller och rosta dem under grillen på svag värme i ca 2 minuter tills de är lätt rostade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.