Ostpaj. Hej på er. Den här pajbotten på mandelmjöl har fått mig att tycka om matpajer. MEN på min oemotståndligt härliga kräftskiva förra året så gjorde jag den här, på mandelmjöl, sesamfrön ägg osv
Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Gröp ur inkråmet och mixa med övriga ingredienser, ställ kallt minst en timme innan servering. Dela auberginen på längden, skåra med en kniv i köttet och lägg halvorna i aluminiumfolie
Det gör även kokt, kall potatis. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Riv kavringen på ett rivjärn eller skär den i bitar och mixa den i en matberedare. Ställ pajen kallt. Det går bra att använda ett färdiggräddat pajskal också
Min sommartomatsoppa smakar finfint riktigt kall en sån här riktigt varm sommardag som vi haft den sista tiden, men är lika god rykande varm när höstvindarna börjar sno som vettvillingar runt husknuten
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.