Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Kallsåsmed parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Det här är den kallasåsenmed just de smakerna som vi åt till quorn-bratwursten nyligen. Som de flesta andra kallasåserna är den enkel och snabb att röra ihop
Denna enkla kallasås är fungerar på samma sätt. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dilloch äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
smaka av med salt. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Dill. Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kallasåsen. Ställ kallt. Sås. Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.