Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Vi anser det så svenskt av någon anledning, men är verkligeninte bra på att nyttja det
Äntligentillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Hemma har J på ett föredömligt sätt stått för i stort sett all kreativmatlagning
Stickin en kökstermometer i den tjockaste delen av kalvsteken. Börja med kalvsteken. Rivvitlöken och blanda med salt, svartpeppar, chiliflakes och smör
dillstjälkar. En klassiker som också går bra att göra på lammkött. Dillsås. Till köttkoket. När köttet kokat upp tillsätter du salt, kryddor, buljongtärningar, dillstjälkar, lök och morotsbitar
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här isquashskördartider
Kärt barn har många namn – benfri kotlettrad, kalvhare eller kalvytterfilé. Jag är inne på rotfrukter just nu och älskar rotmos, men om man kokar den i smör tillsammans med en morot eller två, blir det en himla god puré, med rotmostouch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.