Kalventrecote med fruktiga rotfrukter och rödvinssky
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kalventrecôte 1 tsk salt 2-3 tsk vitpeppar
  • Extra fruktiga rotfrukter4 potatisar 2 palsternackor 2 morötter 100 g fetaost 1 granatäpple 200 g konserverade aprikoser (ej persika!) rucolasallad, till dekoration 1 msk anis 1 msk flingsalt 1-2 msk flytande honung 3-4 msk olja
  • Rödvinssky2 rödlökar 5 dl vatten 5-6 msk kalvfond 2 dl rött vin 25 g smör 1-2 msk majsstärkelse 2 tsk strösocker salt peppar ev kalvkött (borskuren del av kalven)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.