1Kosher salt and freshly ground black pepper. 2 tablespoons unsalted butter, plus more for pan. 12 1/2 pounds yukon gold potatoes, unpeeled, scrubbed, thinly sliced
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Idag ska det bli ännu en strålande sommardag sägs det, så vad sägs om att grilla ikväll. Till det grillade tycker jag att ni kan servera en riktigt krämig och framför allt god rotfruktsgratäng
)Blanda allt på en smord ugnsplåt med timjan, grädde, mjölk, kryddor och hälften av den rivna osten. Men det är nyttigt och billigt och så gott som varenda matbloggare vittnar om deras förträfflighet så jag tog tag i saken och gjorde en rotfruktsgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.