Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. Är du hemma under dagen kan du med fördel vänta med att lägga i morötterna några timmar, så behåller de sin krispighet lite bättre
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Krydda med lite salt och svartpeppar, smaka av. Jag brukar oftast ha VB ost i mina biffar, men testade denna gång Allerums double cheese (prästost och greve) goosch
Kalvfärsbiffarmed fetaost och soltorkad tomat. Och det där med kalvfärs var en hit. Det är egentligen en helgrätt tror jag, med tanke på att det tar lite tid att laga
Blanda ihop ingredienserna till biffarna och stek i smör på båda sidor några minuter. Stek champinjoner och bacon till fin färg/krispighet i samma panna
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Några drag med vitpepparkvarnen. Köttfärslimpa, nypotatis, gräddsås, rörörda lingon ochpressgurka. Eller pressgurka kanske man inte kan kalla det för jag hoppar pressmomentet
Själv spenderar jag min på jobbet medan resten av min familj är hemma och söndagsmyser utan mig. Ja, jag hade hellre varit hemma med dem, det ska jag inte säga annat, men jag ska nog reda mig ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.