Kalvfärsjärpar. Ratatouille, snart har jag lärt mig stava till detta svåra ord. ). Jag har velat prova att göra ratatouille enda sedan jag såg filmen Ratatouille
Går också bra att använda nöt- eller lammfärs till denna rätt. 4 portioner400 g kalvfärs1 tsk salt2 krm svartpeppar2 äggulor2 dl vispgräddeca 2 msk smör till stekningFyllning ca 125 g CambozolaRatatouille1 gul lök2 vitlöksklyftor1 liten auberigine, 250 g1 squash, 250 g1 röd paprika1 gul paprika3 msk olivolja500 g krossade tomater1 tsk timjan1 tsk strösocker1 tsk salt2 krm svartpeppar1 lagerblad½ tsk sambal oelekTillbehörKokt färskpotatis RatatouilleSkala lök och vitlök
Sås. Finhacka och svetta löken i lite smör. Tillsätt vinet och låt koka ner till hälften. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka cirka 3 minuter på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.