Kalvfilé300 g kalvfilé salt och peppar olja, till stekning en klick smör
Choronsås225 g smör 2 äggulor 2 msk såsreduktion dragonbladen persiljabladen salt och peppar tabasco, efter smak Worcestershiresås, efter smak 2 msk tomatpuré
Kalvfilé. Smaka av med salt, tabasco och worcestershiresås. Ta inte med bottensatsen av smöret. Choronsås. Knäck upp skalet och få ut allt kött från hummern
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Laga till hummer kan man ju göra på olika vis, oftast så har vi bara låtit dom få ett uppkok på spisen för att sedan hugga in med skaldjurskniv, gaffel och nötknäckare och doppat köttet i smält smör eller Rhode Islandsås med vitlök
Gör sönder klorna och fördela lite smör där med. Börja med smöret. Dela hummernoch ta bort magsäcken. Mortla chili, vitlök och persilja till en tjock pasta
Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
Börja med att skala humrarna och spara all saft som rinner ur. Krydda med persilja eller basilika. Därför kommer här en smakrik och välkomponerad hummerrätt som passar utmärkt som en del av nyårsmenyn
12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 1smaka av med salt och svartpepparBlanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest
Grillad kalvfilémed salsiccia och grillad blomkål hamnade på middagsmenyn ikväll. När kalvfilén är klar så tar du bort den från grillen och låter den vila en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.