Kalvfilé Oscar med choronsås och smörfräst hummer
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 vita sparrisar
  • 3 l vatten
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 4 msk salt
  • 50 g smör
  • 2 schalottenlökar
  • 2,5 dl vitvinsvinäger
  • 1 kruka dragon
  • 3 vitpepparkorn
  • 0,5 kruka persilja
  • 300 g kalvfilé
  • salt och peppar
  • olja, till stekning
  • en klick smör
  • 225 g smör
  • 2 äggulor
  • 2 msk såsreduktion
  • dragonbladen
  • persiljabladen
  • tabasco, efter smak
  • Worcestershiresås, efter smak
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 hummerstjärt
  • Sparris4 vita sparrisar 3 l vatten 0,5 dl vitvinsvinäger 4 msk salt 50 g smör
  • Såsreduktion2 schalottenlökar 2,5 dl vitvinsvinäger 1 kruka dragon 3 vitpepparkorn 0,5 kruka persilja
  • Kalvfilé300 g kalvfilé salt och peppar olja, till stekning en klick smör
  • Choronsås225 g smör 2 äggulor 2 msk såsreduktion dragonbladen persiljabladen salt och peppar tabasco, efter smak Worcestershiresås, efter smak 2 msk tomatpuré
  • Servering1 hummerstjärt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.