Dessa serverades med spagetti, en långkokt tomatsås och massor med parmesan. Jisstanes så gott, och med lite hetta en perfekt fredagsmiddag som uppskattades
Servera med sallad och garnera med salvia. Börja med frikadellerna. Ta upp med hålslev. Blanda mascarponeosten med parmesan och smaksätt med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Krydda laxen med salt och citronpeppar. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Servera laxen med kokt potatis, romsås, broccoli och citronklyftor
Torka bort salt-socker-kryddningen med hushållspapper. Lägg till den goda gräslökssåsen och fredagskvällen är räddad – eller semesterkvällen, eller festkvällen…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.