Jag går en sidådär tre rundor med Akilles varje dag. bakad päronsallad /. massor med smak och perfekt som förrätt eller till och med middag, lägg till ett gott bröd och saken är biff
Några minuters röj i köket och så sitter man där med en maffig förrättstallrik. Lägger du till valnötter så har du grunden till en päronsallad som både jag och mina smaklökar går igång på
Tunnt skivad kalvlever. Hemligheten med att tillaga lever är att skiva den tunnt och sedan steka den snabbt så att den fortfarande är lätt rosa i mitten
Sedan serveras detta med kokt potatis. 400-500 g kalvlever. 400-500 g kalvlever 1 msk vetemjöl 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 1 msk smör 3 svenska äpplen 8 skivor bacon Kokt potatis
Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Mosa ihop med ädelosten och fördela fyllningen. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.