1100 g rökt sidfläsk i strimlor. 120 blad färsk salvia. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salviaoch lök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salviaoch kapris samt lök
Här serverar jag den kokt med krispiga chorizobitar (inte för stark dock, så att den överröstar svartroten för mycket) och hemmavispad majonnäs medröktpaprikapulver i
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Oregano- och paprikabiffar. Jag har kryddat dem med lite oregano och hackad röd paprika. Blanda gärna ihop färsen med kryddorna lite innan stekningen så att köttet hinner dra åt sig smak från kryddorna
Vi har en rök kopplad till vår grill - fantastiskt trevligt. Gnid in laxfilén med ex. Rökta räkor. Om du liksom vi har en kombinerad rök/grill så läggs kol och rökspån i rökdelen och räkorna ställs i grilldelen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.