Koka i ugnen, 20-25 minuter. Låt såsen koka 3-5 minuter. Tina fryst fisk något. Sätt ugnen på 200 grader. Vik de färska fiskfiléerna dubbla eller skär fislblocket i ca 2 cm breda bitar
Forma fisk blandningen till önskad storlek och form och stek i rapsoljan i ca 3-4min på varje sida. Blanda torsken, krabban, citronsaften, lök, dill, fiberhusk, salt och peppar i mat beredaren och låt det gå runt ordentligt i 2min
Populära inlägg. Björnbärssaft. Nu börjar de svarta guldbären mogna i bergen. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Dela krabbenen till stubbar och sota ändarna i tokhet panna eller med en brullébrännare. Ställ krabben på en fin tallrik, lägg upp salladen, skeda över sås och dekorera med korianderblad
Populära inlägg. Björnbärssaft. Nu börjar de svarta guldbären mogna i bergen. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Guldbyns Älgört- & Citrondricka, Jämtland. 3-4 min(fiskköttet ska lossna från benet). 4-5 dl vatten. 150 g krabba, svensk i slutet av augusti-september. 4-5 dl vatten. 150 g krabba, svensk i slutet av augusti-september
Ikke tilsatt ett gram krabbe, fullt av smakstilsetninger og farge. Derfor, jeg understreker - virkelig understreker, at dette er en beskrivelse av en amatørs møte med rå fisk på egen kjøkkenbenk
Populära inlägg. Björnbärssaft. Nu börjar de svarta guldbären mogna i bergen. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Populära inlägg. Björnbärssaft. Nu börjar de svarta guldbären mogna i bergen. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Populära inlägg. Björnbärssaft. Nu börjar de svarta guldbären mogna i bergen. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.