Koka ett par deciliter gröna linser om du hellre vill, jag tycker bara att det är praktiskt att alltid att ha ett par burkar linser och bönor på lager i skafferiet
Om man vill ha mycket sås så dubblasatsen med créme fraiche blandningen. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Här är själva köttet innan det gjorts ett endastedugg med det. Dem kan du kasta bort. När köttet är helt svalnat, slå in det i plastfolie och lägg det i frysen i ett par timmar
Du kan köpa deras middags-kit i en vanlig livsmedelsbutik och de innehåller kolhyderater och kryddor och du behöver själv alltså endast tillsätta ett fåtal saker själv som till exempel kyckling och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.