Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Klockan är två på nattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Rör ner dillenoch smaka avmed salt. Smaka avmed salt. Jag misstänkte att den angivna mängden skulle bli lite för mycket för min smak, så jag tillsatte lite i taget tills jag var nöjd medstyrkan
Stäng avvärmenoch låt chokladen smälta. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till ochmed hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Smaka avmed salt och peppar. Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Hur kanen hollandaisesås bli så makalöst god, med så få och förhållandevis enklaingredienser. Ja, det kan jag inte svara på, annat än att det är synd och skam att inte smiska ihop sin egen hollandaise, när det (som sagt) är så enkelt - och så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.