Alltså enbotten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blir det en riktig hit… eller snarare enhomerun
Kvällen middag blir grillad Svärfisk, tonfisk och lax. Habaneron, löken och kryddorna ( rosmarin och timjan) kommer från vår tomt och majrova och kålroten är från Uppsala, disagården
Ibland blir det ringar, ibland lusseform, ibland doppar jag dem i frön, ibland har jag frön i degen. 2 hg smält smör (byt gärna ut hälften mot någon olja). Mormor gör 4x10 st, men jag vill ha dem större och gör 4x8 st. 2 hg smält smör (byt gärna ut hälften mot någon olja)
Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa. Ta gärna svängen förbi enhyvens fiskdisk och shoppa ett par fina filéer innan
Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.