Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Blanda samman med ost och färskost. Grovhacka räkorna och lägg i en skål. 6 msk färskost med pepparrotssamak. Fyll kanape skalen med röran och dekorera med krasse eller hackad gräslök 100 g riven herrgårdsost. 6 msk färskost med pepparrotssamak
Borsta potatisen ren, skölj, torka och stick dem med en gaffel eller potatissticka. Känn med sticka. Servera den finhackade löken (nyss hackad), löjrommenoch crème fraiche i skålar till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.