Tidigare har jag serverat smörfräst grön sparristillkycklingenochpotatiskakan men den här gången kunde jag inte låta bli att plocka åt mig av olika sorters tomater och göra en färgsprakande tomat- och rödlökssallad
Häll upp iliten smör- eller bakplåtspappersklädd form, ställ kallt att stelna och skär ibitar. Smält ihop allt i kastrull, sjud sakta på lägsta värme till en tjock kräm, vispa då och då (får inte koka)
Häll ner smör- ochsockerblandningeni de torra ingrediensernaochvispaihop. Det är kladdkakans dag imorgonoch här ska ni få ett recept på något riktigt gott
Jag gjorde det här receptet för några år sedan nu ochvillverkligen lyfta fram det igen. Här kommer ett recept på ett bröd som jag tycker fått alldeles för lite uppmärksamhet
Vi var sex personer som åt ochingen var lyrisk. Dumlebrûlee har länge varit en favorit hos oss, så jag utgickifrån det receptet, men bytte ut dumlen mot turkisk peppar
Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. de är sjukt snabba att göra, blirväldigtsaftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka tilldig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varierasioändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Man kan variera dem ioändlighetochtillägga samt ta bort efter egna favoriter. Ini frysen och sen har man snabbmat en annan dag, tex dessa smarriga tacoknyten som uppkom pga överbliven färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.